LA PETITE MOYEUX is te huur van half april tot en met oktober en is geschikt voor maximaal 6 personen. Het woongedeelte is ongeveer 120 m2 groot en daarnaast zijn er een stal en een grote schuur.

De grote, gezellige woonkeuken is voorzien van een keukenblok met gootsteen en warm water, een elektrische kookplaat en inbouwoven, en een koelkast. Op de benedenverdieping is er verder een salon met een extra zithoek en kleine bibliotheek, een ruime hal met documentatietafel met toeristische folders, een bijkeuken met wasmachine en een extra gootsteen, en een toilet. In de woonkeuken is een houtkachel waarmee u die ruimte heerlijk warm kunt stoken, wat in het voor- en najaar ook zeker nodig kan zijn.

Op de bovenverdieping zijn drie tweepersoonsslaapkamers, waarvan twee met een tweepersoonsbed en een wastafel op de kamer of in een aparte wasruimte, en één met twee eenpersoonsbedden. In de slaapkamers is voldoende kastruimte. Verder is hier een ruime overloop en een badkamer met douche, toilet en wastafel.

Er is geen televisie maar wel een supersnelle internetverbinding (glasvezel). Tv-kijken kan via de app of stream van uw eigen provider op uw telefoon, tablet of laptop, of via de gratis BVN-app. Ook zijn er spelletjes in huis aanwezig.

In de tuin is het genieten op een van de vier terrassen, waaronder een groot overdekt terras aan de achterzijde met jeu-de-boulesbaan. Tuinmeubels, een barbecue en jeu-de-boulesballen zijn te vinden in de voormalige stal. Plukt u gerust kruiden uit de tuin of pruimen in het seizoen!

Vanuit het huis en de tuin heeft u een weids uitzicht over de omliggende weilanden en bossen. De lucht is hier schoon en er is nagenoeg geen lichtvervuiling. Vaak is een schitterende sterrenhemel te bewonderen en in de schemering zijn volop vleermuizen te zien!

Wij bewonen LA PETITE MOYEUX met respect voor de natuur, die overal om ons heen is, en het milieu. Wij proberen daar zorgvuldig mee om te gaan, scheiden ons afval, gebruiken groene stroom en biologisch afbreekbare schoonmaakproducten. We maken veel zelf met al het lekkers dat we plukken in de tuin of op onze wildpluktochten (zoals pruimen, vlierbessen, daslook en wilde marjolein). Wij vragen onze huurders mee te denken in een energie- en milieubewust verblijf. Denk aan een bewust gebruik van verwarming, licht en water, en scheiding van afval.

Voorzieningen in het huis: elektrische kookplaat en inbouwoven, koelkast, filterkoffiezetapparaat, waterkoker, wasmachine, douche, 2 toiletten, internet (wifi), kinderbedje, kinderstoel, tuinmeubels, barbecue.

lpm-FB-logolpm-mail-logo

lpm-dots

la-petite-moyeux-woonkeuken

La Petite Moyeux heeft een grote, gezellige woonkeuken | Benieuwd naar de rest van het huis? Bekijk dan alle foto’s van het huis!

> foto’s van het huis en de tuin

lpm-dots

la-petite-moyeux-tuin

Waar komt de naam La Petite Moyeux vandaan? | De plek waar ons vakantiehuis staat is op de kadastrale kaart aangeduid met ‘La Petite Moyeux’. En daar is het huis naar genoemd.

> lees meer over de omgeving

lpm-dots